Inteligenta e nativa. Meseria se invata

ACHIZITII PUBLICE MISIUNE & OBIECTIVE FONDUL SOCIAL EUROPEAN PRESA CONTACT

 

Misiunea noastra este aceea de a contribui la dezvoltarea resurselor umane din service-urile auto multi brand din Romania, prin dezvoltarea de cursuri de specializare care sa raspunda nevoilor specifice de formare identificate de expertii nostri.

Obiectivele pe care ni le propunem in urmatorii 3 ani:
  • Crearea a trei centre regionale de formare pentru mecanici auto la Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi, centre care vor pune in aplicare sistemul de formare conceput impreuna cu structura partenera din Spania.
  • Implementarea in Romania a unui sistem inovativ de formare pentru mecanici auto, folosind formarea practica si teoretica bazate pe noile tehnologii si activitati permanente de coaching, dezvoltate prin intermediul asistentei specialistilor unui call center cu acces gratuit.
  • Dezvoltarea si implementarea unei aplicatii informatice de diagnoza a defectiunilor, care va veni in sprijinul mecanicilor auto din servisurile beneficiare.
  • Cresterea nivelului de instruire a echipei de formatori AD Auto Total.
  • Dezvoltarea unui numar de 11 manuale intr-o perioada de 3 ani, destinate angajatilor din service-urile auto din Romania.
  • Explorarea de catre cursanti a 11 masini demo din clase diferite si de marci diferite de autoturisme, echipate cu o „cutie de defecte” care va simula defectele unui autovehicul. Masinile demo vor fi folosite de departamentul nostru de formare in sensul realizarii de aplicatii practice in cadrul cursurilor pentru mecanicii auto din Romania;
  • Un call center care-i va asista pe mecanicii auto care au beneficiat de formare in cadrul proiectului in procesul zilnic de munca;