CALENDARUL DE FORMARE PENTRU ANUL 2018

MISIUNE & OBIECTIVE FONDUL SOCIAL EUROPEAN PRESA CONTACT

 


Incepand din luna ianuarie 2009, AD Auto Total a furnizat activitati de formare pentru peste 4600 de mecanici auto, in cadrul Centrelor sale de Formare.

Scoala propune crearea si cresterea de competente si aptitudini a resurselor umane ce-si desfasoara activitatea in service-urile auto de marca si independente.

"SCOALA PENTRU MECANICI AUTO AD AUTO TOTAL”, entitate autorizata de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor, sub egida Ministerului Muncii Familiei si Egalitatii de sanse, Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului in meseriile: mecanic auto, electrician/electronist auto, tinichigiu/vopsitor auto.
Detalii si informatii la: 0744686127 sau pe adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Call Center-ul tehnic ofera asistenta tehnica mecanicilor profesionisti de la service-urile auto independente din tara, prin intermediul unui numar cu acces gratuit. Echipa call center-ului, formata din 2 experti care se focuseaza pe oferirea de solutii practice pentru beneficiarii din service-urile auto.